99.9% Server Uptime
24/7 Technical Support
100% Server Security
Auto Data Backups

Find your new domain name

Products For All Businesses

cPanel Hosting

cPanel Shared Hosting

Starting at
Rp.35,000 IDR /mo

Cloud Hosting cPanel SG

Cloud Hosting Asia Singapore cPanel

Starting at
Rp.150,000 IDR /mo

SSD KVM VPS USA

USA SSD KVM VPS

Starting at
Rp.75,000 IDR /mo

Our Guarantees

Learn why we are trusted by over 35,000 clients worldwides

24/7 Expert Support

Proactively monitors for and alerts you about any malware that is detected on your website.

Fast & Reliable

If a scan finds anything, SiteLock will safely remove any known malware automatically.

Super Easy to Use

Automatically checks your applications to ensure they are up-to-date and secured against known vulnerabilities.

99.9% Uptime Guaranteed

Get protection against the top 10 web app security flaws as recognised by OWASP, the Open Web Application Security Project.

Secure Servers

The TrueShield™ Web Application Firewall protects your website against hackers and attacks.

Money-back Guarantee

Daily scans help detect malware early before search engines have a chance to find it and blacklist your site.

High Performance

Instant and fully automated setup gives you protection immediately without anything to install.

Content Delivery Network

Speed up your website by distributing it globally and serving it to your visitors from the closest location for faster page load speeds wherever they are.

Our Customers Say

Learn why we are trusted by over 35,000 clients worldwides

Terimakasih sulissoft yang sudah menemani saya dengan kapasitas yang wajar tidak perlu unlimited. Mau apa dilayani dengan baik baik malam atau siang.

Supriatna
Supriatna
s.id/yd-EN

Udah hampir 1 Tahun pakai layanan @SulisSoft . Kualitas hosting top punya pelayanan bintang lima.

Ipuipuweb
Ipuipuweb
s.id/ye03P

Service yang diberikan pak Eddy kece sekali. Beliau siap menanggapi semua PM saya baik melalui tiket, email, Whatsapp dan BBM. Hosting SG serta ultimate SSL serta harga yang ditawarkan sangat menarik.

Alakulihal
Alakulihal
s.id/ye0j2

Sekedar sedikit testimoni untuk SulisSoft. Setahun lalu menggunakan layanan hosting utk beberapa client, dan semua berjalan baik. Yang keterlaluan itu support nya, lewat jalur apa aja di ladenin, dan fast respon banget.

Maxsenses
Maxsenses
s.id/ye0L1

Responnya cepet, gak pake lama. Saya yang newbie gini, bnyak nanya, bnyak mau (maap ya Tuan). Tapi betah ngeladenin saya. Kualitas hostingnya gak maen2. Gak pernah nemuin kendala sih selama ini.

Kainlap
Kainlap
s.id/ye12l

Baru tadi Malam Pesan satu Paket PROMO. Setelah di Coba ............ Sulissoft is top quality, semoga tetap stabil.

Pahompu
Pahompu
s.id/ye1iO

Yakin deh, cuman mau kasih bintang 5 sama @sulissoft atas product and service-nya, plus customer service nya yang sangat ramah dan sangat membantu, semoga tetap lancar jaya ke depanya.

Jaglielka
Jaglielka
s.id/ye1sP

Let’s Get Started!

Join the 1,000+ Satisfied Users! Purchase hosting package today.

Contact Us

Powered by WHMCompleteSolution